Αντλίες Θερμότητας ADTHERM INVERTER

 

Αντλίες θερμότητας τεχνολογίας all DC inverter σειρά Hero 6-18KW

Η σειρά HERO της ADTHERM περιλαμβάνει αντλίες θερμότητας inverter με πλήρες ψυχροστάσιο (κυκλοφορητής, flow switch, βαλβίδα ασφαλείας, ) έτοιμες για σύνδεση με το δίκτυο θέρμανσης και ψύξης, χωρίς την ανάγκη αγοράς πρόσθετου εξοπλισμού. αντλια θερμοτητας inverter σοματα fancoils Αντλία θερμότητας all DC inverter Αντλία θερμότητας με cop 4,8 κατάλληλη για την Ευρωπαϊκή αγορά, με monobloc σχεδιασμό και φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό υγρό R410a. Ενδοδαπέδια θέρμανση Η αντλία θερμότητας (ανανεώσιμη μορφή ενέργειας) μπορεί να συνδυαστεί με ενδοδαπέδια θέρμανση δίνοντας την ελευθερία στον τελικό χρήστη να σχεδιάσει τους χώρους του χωρίς την χρίση θερμαντικών σομάτων. Fan coils και θερμαντικά σώματα Η αντλία θερμότητας μπορεί να θερμάνει ή να ψύξει τους χώρους ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου με την χρήση των λεπτών fan coil δαπέδου της ADTHERM. Ακόμη μπορεί να συνδεθεί και να λειτουργεί οικονομικά και χωρίς προβλήματα με κλασικά θερμαντικά σώματα.

ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ   ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΙΝΗΤΟΥ Μπορείτε να παρακολουθείτε και να ελέγχετε την αντλία θερμότητας χρησιμοποιώντας το έξυπνο κινητό σας οπουδήποτε και οποτεδήποτε.   ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ  Με την λειτουργία των ξεχωριστών θερμοστατών ελέγχου μπορείτε να ρυθμίσετε μέχρι 32 θερμοκρασίες δωματίων την φορά.   ΡΥΘΜΙΣΗ ΩΡΑΣ Δυνατότητα ρύθμισης της λειτουργίας του μηχανήματος ανάλογα με τις ανάγκες του τελικού καταναλωτή με την βοήθεια του χρονοδιακόπτη που διαθέτει το κεντρικό χειριστήριο.   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ Μπορείτε να ανοίξετε/κλείσετε την μονάδα με το πάτημα ενός κουμπιού.   ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ Η πρόβλεψη του καιρού μπορεί να εμφανίζεται στην οθόνη του κεντρικού χειριστηρίου της μονάδας.   ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣΜπορείτε εύκολα να γνωρίζετε την ωριαία – ημερήσια – μηνιαία κατανάλωση ενέργειας μέσω της εφαρμογής μας.

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡEΙΕΣ

Συμπιεστης-αντλια θερμοτητας inverter Hero 1 ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ MITSUBISHI

O scroll συμπιεστής τεχνολογίας DC INVERTER με 20% υψηλότερη απόδοση από τους κοινούς συμπιεστές δουλεύει αθόρυβα (με ελάχιστη στάθμη θορύβου 40 db).

2 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ GRUNDFOS

O κυκλοφορητής με ρότορα τεχνολογίας P-M, και έλεγχο στροφών PWM καταναλώνει 80 % λιγότερη ενέργεια από ότι οι κοινοί κυκλοφορητές.

3 ΠΛΑΚΕΤΑ

Χρησιμοποιώντας μικροεπεξεργαστές ψηφιακών σημάτων και μέθοδο ελέγχου PMSM η ισχύς μπορεί να φτάσει το 95 %

4 ΜΟΤΕΡ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ BRUSHLESS

Η χρήση κινητήρων ανεμιστήρων τεχνολογίας BRUSHLESS αυξάνει την απόδοση του μηχανήματος και μειώνει την κατανάλωσή του.

5 ΠΛΑΚΟΕΙΔΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ

Πλακοειδής εναλλάκτης θερμότητας με 30% μεγαλύτερη επιφάνεια εναλλαγής και πτώση πίεσης 20 % μικρότερη συγκρινόμενος με τους κοινούς εναλλάκτες καθιστά την μονάδα οικονομικότερη στην κατανάλωση ενέργειας.

6 ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΕΡΑ

Εναλλάκτης αέρα με επικάλυψη λεπτού υδρόφιλου στρώματος για την αντιδιαβρωτική προστασία και την αύξηση της απόδοσης του.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ:

χειριστηριο αντλια θερμοτητας inverter hero

 

Πολυλειτουργικό κεντρικό χειριστήριο από το οποίο μπορούν να ελεγχθούν όλες οι λειτουργίες της αντλίας θερμότητας, ενώ παρέχει και αυτοδιάγνωση βλαβών.

Η αντλία διαθέτει

Λειτουργίες αντλίας

Προστασίες

Κεντρικό χειριστήριο Θέρμανση Χαμηλή περιεκτικότητα νερού στο κύκλωμα
Πλακοειδή εναλλάκτη Ψύξη Υψηλής πίεσης στο ψυκτικό κύκλωμα
Κυκλοφορητή Grundfos Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης Χαμηλής πίεσης στο ψυκτικό κύκλωμα
Ψυκτικό υγρό R410A οικολογικό Διάγνωση βλαβών Υψηλής θερμοκρασίας στο υδραυλικό κύκλωμα
Διακόπτη ροής Απόψυξη Χαμηλής θερμοκρασίας στο υδραυλικό κύκλωμα
Αντιπαγωτική σε κατάσταση αναμονής του μηχανήματος
Εκκίνησης συμπιεστή
Shares