Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά

Η απόλυτη λύση για άφθονο ηλεκτρικό ρεύμα χωρίς σύνδεση με το δίκτυο ΔΕΗ.

Η ανάγκη χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις περιπτώσεις όπου κρίνεται ασύμφορη η σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ, είτε λόγω μη ύπαρξης του δικτύου στην περιοχή (πχ. για απόσταση 10 χλμ. από το δίκτυο το κόστος σύνδεσης μπορεί να είναι 30.000€) είτε γιατί το κτίριο δεν μπορεί να ηλεκτροδοτηθεί (πχ. έλλειψη άδειας οικοδομής) είτε για την  οριστική διακοπή από το δίκτυο είτε για οικολογικούς λόγους, μας οδήγησε στην σχεδίαση ενός αυτόνομου υβριδικού φωτοβολταϊκού συστήματος για  την τροφοδότηση ενός οικιακού δικτύου από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και πιο συγκεκριμένα, από φωτοβολταϊκές συστοιχίες, ανεμογεννήτρια και τη βοηθητική χρήση ντιζελογεννήτριας σε περίπτωση μη κάλυψης της ισχύος αιχμής.

Το αυτόνομο υβριδικό φωτοβολταϊκό σύστημα της Openenergy περιλαμβάνει τα παρακάτω στοιχεία:

→  Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια που μετατρέπουν την προσπίπτουσα ηλιακή ακτινοβολία σε ηλεκτρική ενέργεια
→  Τους ηλεκτρικούς συσσωρευτές (μπαταρίες) διότι απαιτείται η αποθήκευση της ηλεκτρικής ενέργειας, αφού η παραγωγή της και ηκατανάλωση δεν συμπίπτουν πάντα χρονικά.
→  Τον ρυθμιστή φόρτισης που φροντίζει για την σωστή φόρτιση των συσσωρευτών
→ Τον αντιστροφέα (inverter) για την μετατροπή της συνεχούς τάσης σε εναλλασσόμενη για να συνδεθούν τα φορτία
→  Το ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος (ντιζελογεννήτρια)για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών όταν δεν επαρκεί η ηλεκτρική ενέργεια από τα φωτοβολταϊκά
→  Τα ειδικά καλώδια για την σύνδεση όλων των συσκευών της εγκατάστασης
→  Τα μέσα προστασίας για την ασφάλεια του συστήματος

Η εγκατάσταση του συστήματος τηλεμετρικού ελέγχου της Openenergy γίνεται εντελώς δωρεάν!

Η OpenEnergy Hellas , θυγατρική εταιρία του ομίλου Openmind, με πάνω από 250 έργα εγκατεστημένα σε όλη την Ελλάδα είναι η κορυφαία σας επιλογή για να μελετήσει τις ανάγκες σας και να σας εγκαταστήσει το κατάλληλο πιστοποιημένο σύστημα αυτοπαραγωγής ρεύματος με φωτοβολταϊκά ή/και ανεμογεννήτριες και να σας εγγυηθεί τον εκμηδενισμό των εξόδων σας σε ρεύμα για πολλές δεκαετίες εγκαθιστώντας κορυφαίο σύστημα με live παρακολούθηση της παραγωγής του κάθε πάνελ ξεχωριστά !
Δείτε ΕΔΩ Online σε  live μετάδοση τη παραγωγή μερικών από τις εγκαταστάσεις οικιακών φωτοβολταϊκών της Openenergy Hellas όπως ακριβώς θα βλέπετε και το δικό σας σύστημα από οποιαδήποτε συσκευή (Η/Υ, Tablet, Κινητό τηλέφωνο)
.

 

Shares