Φωτοβολταϊκά

Η απόλυτη λύση για μείωση της κατανάλωσης ρεύματος έως και 100% ή και για την οριστική διακοπή από την ΔΕΗ !

Με κορυφαία ποιότητα και πιστοποίηση ISO.

Τα  Φωτοβολταϊκά μπορεί να είναι είτε  Αυτόνομα  (για αυτοκατανάλωση με δυνατότητα αποθήκευσης της ενέργειας σε συσσωρευτές ώστε να είναι διαθέσιμο το ηλεκτρικό ρεύμα σε οποιαδήποτε στιγμή ζητηθεί. Ιδανικό για Αυθαίρετα ή αποθήκες ή κτίσματα που δεν μπορούν ή δεν επιθυμούννα συνδεθούν με την ΔΕΗ) ή  Διασυνδεδεμένα με NET METERING  με την μέθοδο του ενεργειακού συμψηφισμού  (δεν χρησιμοποιούνται συσσωρευτές για την αποθήκευση ενέργειας και συμψηφίζεται η παραγωγή με την κατανάλωση στην ΔΕΗ   με το σύστημα ΝΕΤ METERING). Τα πιστοποιημένα με TUV εξειδικευμένα συνεργεία μας, εφοδιασμένα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αναλαμβάνουν την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση του φωτοβολταϊκού σας συστήματος 3ης γενιάς, υπό την επίβλεψη πάντα Ηλεκτρολόγου-Μηχανικού ή την εξειδικευμένη εγκατάσταση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας. H OpenEnergy Hellas πρωτοπορεί διαθέτοντας Τηλεμετρικό έλεγχο παραγωγής μέσω internet, για κάθε πάνελ χωριστά, ώστε ο ιδιοκτήτης να έχει τη δυνατότητα άμεσης παρακολούθησης όποια στιγμή το θελήσει.

Επίσης η OpenEnergy Hellas δίνει την δυνατότητα πιστοποίησης της εγκατάστασης του Φ/Β σας με ειδικό πιστοποιητικό TUV (με χρέωση).

Η εγκατάσταση του συστήματος τηλεμετρικού ελέγχου της Openenergy γίνεται εντελώς δωρεάν!

Η OpenEnergy Hellas , θυγατρική εταιρία του ομίλου Openmind, με πάνω από 250 έργα εγκατεστημένα σε όλη την Ελλάδα είναι η κορυφαία σας επιλογή για να μελετήσει τις ανάγκες σας και να σας εγκαταστήσει το κατάλληλο πιστοποιημένο σύστημα αυτοπαραγωγής ρεύματος με φωτοβολταϊκά ή/και ανεμογεννήτριες και να σας εγγυηθεί τον εκμηδενισμό των εξόδων σας σε ρεύμα για πολλές δεκαετίες εγκαθιστώντας κορυφαίο σύστημα με live παρακολούθηση της παραγωγής του κάθε πάνελ ξεχωριστά !
Δείτε ΕΔΩ Online σε  live μετάδοση τη παραγωγή μερικών από τις εγκαταστάσεις οικιακών φωτοβολταϊκών της Openenergy Hellas.
Shares