Αντλίες Θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας είναι η οικονομικότερη μέθοδος για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού και με την OpenEnergy μπορείτε να αισθάνεστε σιγουριά και ασφάλεια οτι θα σας προμηθεύσει και εγκαταστήσει με τα πιστοποιημένα συνεργεία της την ιδανικότερη για το δικό σας σπίτι αντλία θερμότητας , ώστε να απολαμβάνετε την maximum εξοικονόμηση χρημάτων με το υψηλότερο δείκτη ποιότητας και εγγύησης.

Με την εγκατάσταση Αντλίας Θερμότητας πετυχαίνετε εξοικονόμηση χρημάτων έως 80% σε σχέση με το πετρέλαιο.

Η θέρμανση και η ψύξη επιτυγχάνεται από την εκμετάλλευση της θερμοκρασίας του αέρα του περιβάλλοντος. Η διαφορά μιας αντλίας θερμότητας, είτε χρησιμοποιεί τη θερμοκρασία του αέρα (αντλία αέρα/νερού) είτε τους εδάφους (γεωθερμική αντλία) για να μεταφέρει τη θερμότητα, είναι πως λειτουργεί πολύ πιο αποτελεσματικά και εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια. Πληρώνετε μόνο ένα μικρό ποσό ρεύματος (περίπου 30%), ενώ το μεγαλύτερο ποσό της ενέργειας που απαιτείται λαμβάνεται από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος .
Η αντλία θερμότητας είναι η συσκευή που αντλεί θερμική ενέργεια από μια θερμή δεξαμενή (αναφέρεται ως πηγή) που βρίσκεται σε χαμηλή θερμοκρασία προς μια (συνήθως αέρας ή νερό) που βρίσκεται σε υψηλότερη θερμοκρασία είτε (α) με την χρήση μηχανικού έργου είτε (β) με την βοήθεια μιας θερμής δεξαμενής πολύ υψηλής θερμοκρασίας.
Η αρχή λειτουργίας της αντλίας θερμότητας πρωτοεφαρμόστηκε ως επί το πλείστον στα συνήθη ψυγεία και καταψύκτες, τα κλιματιστικά και εν συνεχεία σε συσκευές παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.

Πολλές φορές ταυτίζεται ο όρος Αντλία Θερμότητας με το κλιματιστικό.
Η διαφορά μεταξύ μιας αντλίας θερμότητας και ενός κοινού κλιματιστικού είναι ότι η αντλία θερμότητας συνδέεται με το υπάρχον σύστημα θέρμανσης (σώματα καλοριφέρ) και κύκλωμα νερού (νερό χρήσης) και παρέχει θέρμανση και ψύξη στα σώματα (Fancoil ή ενδοδαπέδια εγκατάσταση) και ζεστό νερό χρήσης.

Τέλος, με την αντλία θερμότητας πρώτα καταναλώνεις και ζεσταίνεσαι και μετά πληρώνεις ενώ με το πετρέλαιο πρώτα πληρώνεις και μετά ζεσταίνεσαι.

 

 .

Παραδείγματα εγκαταστημένων αντλιών θερμότητας.

 

 

Αφού συμπληρώσετε την παραπάνω αίτηση το τεχνικό τμήμα θα αξιολογήσει τα στοιχεία και θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του τμήματος πωλήσεων της εταιρίας να σας ενημερώσει για τον προτεινόμενο τύπο της αντλίας θερμότητας για το δικό σας ακίνητο καθώς και για το εκτιμώμενο κόστος. 

Shares