NET METERING ( Αυτοπαραγωγή με Ενεργειακό Συμψηφισμό)

Αυτοπαραγωγή  με Φωτοβολταϊκά και ξεχάστε τους Λογαριασμούς της ΔΕΗ ! Το NET METERING  (νετ μετερινγκ)  είναι η απόλυτη λύση για τον εκμηδενισμό των λογαριασμών ρεύματος για πολλές δεκαετίες. Το NET METERING  (νετ μετερινγκ)  συνίσταται στην αυτοκατανάλωση της αυτοπαραγόμενης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως είναι τα φωτοβολταϊκά. Αποτελεί την καλύτερη λύση για εξάλειψη του κόστους ρεύματος για νοικοκυριά και επιχειρήσεις ενώ  μπορεί να εξαλείψει και το κόστος θέρμανσης & κλιματισμού αν συνδυαστεί κατάλληλα με την εγκατάσταση μίας αντλίας θερμότητας για παράδειγμα. Δείτε παρακάτω σε ένα VIDEO 5 λεπτών όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για το NET METERING,

.
 Το νέο πρόγραμμα του ομίλου Openmind για να αποκτήσει κάθε Ελληνικό Σπίτι το δικό του Σύστημα Αυτοπαραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος γρήγορα και απλά ώστε να μηδενίσει του λογαριασμούς της ΔΕΗ αλλά και να έχει Δωρεάν Θέρμανση & Ψύξη.
Με το πρόγραμμα OPENSOLAR  “NET METERING με το κλειδί στο χέρι”  της OPENMIND, Πιστοποιημένος Προμηθευτής του Δικτύου της Openmind, θα εκπονήσει Δωρεάν την Μελέτη Απόδοσης του Συστήματος και με εξειδικευμένο συνεργείο θα εγκαταστήσει αξιόπιστα το φωτοβολταϊκό σύστημα που αντιστοιχεί στις δικές ανάγκες σας για ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς να πληρώσετε ούτε 1 ευρώ,σε κανέναν προμηθευτή. (με 100% χρηματοδότηση).
Η Openmind, με τεράστια εμπειρία, θα αναλάβει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες με τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να εκδοθούν οι απαραίτητες άδειες και συμβάσεις με την ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ καθώς και όλες τις διαδικασίες με την τράπεζα (σε περίπτωση χρηματοδότησης) ώστε να  σας απαλλάξει από το άγχος και να επισπεύσει την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.
.
Κάντε τώρα κλικ στην   ONLINE ΑΙΤΗΣΗ για Δωρεάν Μελέτη για το πρόγραμμα

Συμπληρώστε εδώ την αίτησή σας


Συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία στο ερωτηματολόγιο του προγράμματος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για μία ΔΩΡΕΑΝ οικονομοτεχνική μελέτη.

 

NET METERING ( Αυτοπαραγωγή με Ενεργειακό Συμψηφισμό)Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του NET METERING ?

  • Ο ιδιώτης ή ο επαγγελματίας δεν εξαρτάται από το κράτος για να επιδοτηθεί και εν τέλει να πληρωθεί για την επένδυσή του (δεν πρόκειται κανείς να του πει ότι σου δίνω τα μισά χρήματα από αυτά που υπογράψαμε γιατί δεν έχω, όπως έγινε με το σύστημα των ταριφών στα πάρκα).
  • Οι οικογένειες και οι μαστιζόμενες επιχειρήσεις μπορούν να ξεχάσουν το κόστος ρεύματος μια για πάντα!
  • Δεν απαιτούνται μπαταρίες και έτσι το κόστος εγκατάστασης είναι χαμηλό ενώ η διάρκεια ζωής του συστήματος μεγάλη.
  • Η περισσευούμενη ενέργεια που παράγεται θα μένει πιστωτική σε KWh στο ρολόι του καταναλωτή για διάστημα 1 έτους (12 μήνες) έτσι ώστε η παραγόμενη το καλοκαίρι ενέργεια από Φ/Β που περισσεύει (που δεν καταναλώνεται) να πιστώνεται στην κατανάλωση του χειμώνα (όπου η παραγωγή του Φ/Β θα είναι πολύ μικρότερη) και με αυτόν τον τρόπο το δίκτυο του ρεύματος παίζει τον ρόλο μιας τεράστιας και εντελώς Δωρεάν Μπαταρίας.
  • Η αύξηση της τιμής πώλησης του ηλεκτρικού ρεύματος δεν είναι πλέον εχθρός, αλλά σύμμαχος. Όσο αυξάνεται η τιμή της kWh, τόσο πιο γρήγορα έρχεται το έτος της απόσβεσης των κεφαλαίων που επενδύθηκαν σε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα.

    NET METERING ( Αυτοπαραγωγή με Ενεργειακό Συμψηφισμό) sxedio

    NET METERING ( Αυτοπαραγωγή με Ενεργειακό Συμψηφισμό)

Ποιο είναι το πραγματικό κόστος ρεύματος που πληρώνουμε σήμερα;
Tα τελευταία χρόνια οι λογαριασμοί της ΔΕΗ ενσωματώνουν μια σειρά από περίπλοκες χρεώσεις με αποτέλεσμα να είναι αδύνατος ο έλεγχος από τον απλό καταναλωτή.  Εκτός αυτού όμως, δημιουργούν και παρανοήσεις, αφού οι περισσότεροι καταναλωτές νομίζουν ότι το κόστος της κιλοβατώρας είναι της τάξης των 7-10 λεπτών του ευρώ.
Στην πράξη, πέρα από τις χρεώσεις που είναι άσχετες με το ηλεκτρικό ρεύμα, δηλαδή τους δημοτικούς φόρους, τα τέλη, την ΕΡΤ και το πολυσυζητημένο χαράτσι, η αξία ρεύματος ενσωματώνει  επιπλέον διαφορετικές χρεώσεις.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Helapco 2015 ο Ετήσιος Λογαριασμός ΔΕΗ μιας μέσης οικιακής κατανάλωσης και μιας μικρής επαγγελματικής αναλύεται ως ακολούθως

Το όφελος του οικιακού αυτοπαραγωγού του παραπάνω παραδέιγματος με το NET METERING 
φθάνει τα 18,5 λεπτά ανά KW h , δηλαδή κέρδος 95%
.
Οσον αφορά το κόστος ρεύματος μιας επαγγελματικής παροχής (πχ. γραφείο , μικρή βιοτεχνία κτλ) που καταναλώνει 10.000 kwh ετησίως αναλύεται  στο παρακάτω παράδειγμα.
Το όφελος μετά από τον συμψηφισμό με το NET  METERING θα είναι 16,5 λεπτά για κάθε κιλοβατώρα. δηλαδή κέρδος 89%

Η OpenEnergy Hellas , θυγατρική εταιρία του ομίλου Openmind, με πάνω από 250 έργα εγκατεστημένα σε όλη την Ελλάδα είναι η κορυφαία σας επιλογή για να μελετήσει τις ανάγκες σας και να σας εγκαταστήσει το κατάλληλο πιστοποιημένο σύστημα αυτοπαραγωγής ρεύματος με φωτοβολταϊκά ή/και ανεμογεννήτριες και να σας εγγυηθεί τον εκμηδενισμό των εξόδων σας σε ρεύμα για πολλές δεκαετίες εγκαθιστώντας κορυφαίο σύστημα με live παρακολούθηση της παραγωγής του κάθε πάνελ ξεχωριστά !

Δείτε ΕΔΩ Online σε  live μετάδοση τη παραγωγή μερικών από τις εγκαταστάσεις οικιακών φωτοβολταϊκών της Openenergy Hellas.

.
openenergy hellas εγκατασταση net metering
Shares