Η Εταιρία

H OpenEnergy Hellas, μέλος του ομίλου Open Mind Group, είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία, με δραστηριότητα στον ενεργειακό τομέα. Εξειδικεύεται στην μελέτη, εμπορία και εγκατάστασης οικιακών και επαγγελματικών φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγη ή πάρκο και στην εξολοκλήρου κατασκευή βιοκλιματικών κατοικιών, εξασφαλίζοντας πλήρη χρηματοδότηση για κάθε επένδυση στο 100% (μέσω της Eurobank), έως και την εκταμίευση, στην μελέτη , προμήθεια και πιστοποιημένη εγκατάσταση Συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας και ΑΠΕ, στην προμήθεια και εγκατάσταση Αντλιών Θερμότητας (αέρα-νερού και αέρα – αέρα) και Ηλιακών Θερμοσιφώνων όλων των τύπων, καθώς και στην πιστοποιημένη μελέτη και εγκατάσταση Συστημάτων Θερμομόνωσης και Υγρομόνωσης (Θερμοπρόσοψης, Μόνωση Δώματος κτλ)

H OpenEnergy Hellas, αναλαμβάνει δωρεάν όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται με την ΔΕΗ, το Δημόσιο, την Τράπεζα, Υπουργεία και άλλες υπηρεσίες.

Στόχος μας το βέλτιστο οικονομοτεχνικό πρόγραμμα που θα μεγιστοποιήσει την απόδοση της κάθε επένδυσης ώστε ο επενδυτής να έχει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Για να το επιτύχουμε αυτό διαθέτουμε στο δυναμικό μας έμπειρους μηχανικούς οι οποίοι εκπονούν τις μελέτες χωροθέτησης και ενεργειακής απόδοσης κι επιπλέον με τη φυσική τους παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκευής επιβλέπουν και συντονίζουν το έργο μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Τα πιστοποιημένα με TUV εξειδικευμένα συνεργεία μας, εφοδιασμένα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αναλαμβάνουν την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση του φωτοβολταϊκού σας συστήματος 3ης γενιάς, υπό την επίβλεψη πάντα Ηλεκτρολόγου-Μηχανικού ή την εξειδικευμένη εγκατάσταση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας.

H OpenEnergy Hellas πρωτοπορεί διαθέτοντας Τηλεμετρικό έλεγχο παραγωγής μέσω internet, για κάθε πάνελ χωριστά, ώστε ο ιδιοκτήτης να έχει τη δυνατότητα άμεσης παρακολούθησης όποια στιγμή το θελήσει. Η εγκατάσταση του συστήματος τηλεμετρικού ελέγχου γίνεται εντελώς δωρεάν.Επίσης οι εγκαταστάσεις όλων των συστημάτων Εξοικονόμησης ενέργειας γίνονται με τα υψηλότερα standarts ποιότητας υλικών και εργασιών.

Shares