Ο Όμιλος

To Openmind Group είναι όμιλος εταιριών που δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς των υπηρεσιών,των κατασκευών,της ενέργειας, του διαδικτύου και των προμηθειών από το 2000..

Δημιουργώντας συνεργασίες και στρατηγικές συμμαχίες με μεγάλες διεθνείς και εγχώριες εταιρείες, ο όμιλος Openmind κατέχει κυρίαρχες θέσεις στους τομείς όπου δραστηριοποιείται.

Ο όμιλος Openmind  παρέχει:
Πλήρη Διαφημιστική επικοινωνία, εξειδικευμένες συμβουλευτικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες, οικονομοτεχνικές μελέτες έργων και ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις.

Το Openmind Group είναι πιστοποιημένο με ISO 9001:2008 από την TUV HELLAS που εξασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα παροχής υπηρεσιών και λειτουργίας.


www.open-mind.gr


Τα κεντρικά γραφεία του ομίλου στην Πάτρα

Το τηλεοπτικό σποτ του ομίλου Openmind

O όμιλος Openmind αποτελείται από τις εταιρίες:

Openmind Consulting

Εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων και οργανισμών εξειδικευμένη στην μελέτη και εκπόνηση αναπτυξιακών και επιδοτούμενων προγραμμάτων για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων. Επίσης

εξειδικεύεται στον έλεγχο και την πιστοποίηση των επενδυτικών έργων επιχειρήσεων στα πλαίσια του Γ ΚΠΣ και του ΕΣΠΑ

για λογαριασμό δημόσιων φορέων και τραπεζών και μεγάλων εταιριών όπως της Eurobank, Probank, Συνεταιριστική τράπεζα Λαμίας, Ευρωσύμβουλοι ΑΕ κα.

Η Openmind είναι από τους βασικούς συνεργάτες της Eurobank στην υποστήριξη και υλοποίηση του προγράμματος Εξοικονόμηση κατ οίκον.

Επίσης η Openmind είναι επίσημος συνεργάτης Eurobank για την έκδοση στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων ιδιωτών με δίκτυο σε όλη την Ελλάδα.

Openmind Advertising

(Πιστοποιημένος Συνεργάτης Google | Mέλος του CIA Medianetwork Hellas)

H πιο γνωστή διαφημιστική εταιρία  της Δυτικής Ελλάδος με τμήματα στην Αθήνα και στην Πάτρα, Εξειδικευμένου Δημιουργικού, Media (Τοπικών και Πανελλήνιων),  Branding Προϊόντων, Δημοσιότητας και Δημοσίων Σχέσεων και παραγωγής διαφημιστικού υλικού.

Η Openmind Advertising  είναι Επίσημος Πιστοποιημένος Συνεργάτης της Google (Google Partner με ΚΩΔ.Αρ. 8364054449) για 9 χώρες του κόσμου (Αυστραλία, Αυστρία, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Κύπρος) και απόλυτα εξειδικευμένη στην διαφήμιση μέσω διαδικτύου αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα και εργαλεία για προβολή στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Openenergy Hellas

H τεχνική θυγατρική εταιρία του ομίλου και πολλά υποσχόμενη με εξειδίκευση στην μελέτη προμήθεια και εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών συστημάτων, Αντλιών Θερμότητας, Συστημάτων Ηλιοθερμίας, Συστημάτων LED φωτισμού και γενικά συστημάτων ΑΠΕ και εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και την μελέτη και εγκατάσταση πιστοποιημένων συστημάτων μόνωσης κτιρίων με δίκτυο συνεχώς αναπτυσσόμενο σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο.

Busads

H εξειδικευμένη εταιρία στην διαφήμιση στα αστικά λεωφορεία  Πατρών και άλλων πόλεων.

Η εταιρία που εγγυάται την δυναμική προβολή των διαφημιζομένων πελατών της με τα πιο υψηλά αποτελέσματα ανταπόκρισης σε σχέση με τα συμβατικά μέσα προβολής

Openenergy Biogas

H νέα εταιρία του ομίλου που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2013 με σκοπό την δημιουργία εργοστασίου παραγωγής βιοαερίου από αγροτικές πρώτες ύλες που ήδη εξασφάλισε άδεια εγκατάστασης και άδεια πώλησης ηλεκτρικού ρεύματος προερχόμενου από αγροτική βιομάζα

. Η πιο πράσινη και πρωτοποριακή επένδυση του ομίλου που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στις νέες ενεργειακές εξελίξεις στην Ευρώπη.

OpenCity

H εταιρία OpenCity αποτελεί το όχημα για την είσοδο του ομίλου Openmind στην διαδικτυακή αγορά των διαδραστικών εφαρμογών με χρήση On line χαρτών.

Η OpenCity λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την διαδικτυακή εφαρμογή City.gr | H πόλη On Line   για υπολογιστές και κινητά. H πλατφόρμα City.gr , αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης του ομίλου Openmind , δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που

παρέχουν προϊόντα ή υπηρεσίες για την καθημερινότητα και το «ευ ζην» των κατοίκων η των επισκεπτών της πόλης τους, να αναρτήσουν το μήνυμά τους ή την προσφορά τους πάνω στον χάρτη της Google  και ταυτόχρονα, οι χρήστες να το βλέπουν Online – σε

πραγματικό χρόνο ανοίγοντας απλώς την εφαρμογή στο κινητό, στο Tablet ή στον υπολογιστή τους.

Το Project City φιλοδοξεί ξεκινώντας πιλοτικά από την Ελλάδα να εξαπλωθεί στις μεγάλες πόλεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Shares